iPhone XS

iPhone X Reparation
iPhone XS reparationsprisliste Reparationstid
iPhone XS Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone XS skærm udskiftning.(A+ Kvalitet)-1250 KR.20 min
iPhone XS skærm udskiftning.OEM (Original Kvalitet)-tilbud1999 DKK.20 min.
iPhone XS bagcover udskiftning2200 DKK.60 min.
iPhone XS batteri udskiftning750 DKK.15 min.
iPhone XS ladestik udskiftning999 DKK.30 min.
iPhone XS frontkamera udskiftning 999 DKK.30 min.
iPhone XS bagkamera udskiftning 999 DKK.30 min.
iPhone XS tænd/sluk-knap udskiftning 999 DKK.60 min.
iPhone XS ørehøjtaler udskiftning 999 DKK.30 min.
iPhone XS musikhøjtaler udskiftning 999 DKK.30 min.
iPhone XS Mikrofon udskiftning 999 DKK.30 min.
iPhone XS Volumenknap udskiftning 999 DKK.60 min.
iPhone XS vibrator udskiftning999 DKK.60 min.
iPhone XS bundkort reparation999 DKK.
iPhone XS vandskade reparation999 DKK.
iPhone XS backlight reparation999 DKK.
Panserglas 125 DKK.5 min.

iPhone XS Reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone XS ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone XS reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone XS på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone XS reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone XS telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone XS og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone XS eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+