Mac Reparation

MAC reparation
laptop frame

Mac reparation

Har du brug for at få repareret din Mac? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med Mac reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Mac på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste Mac reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Mac reparation, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Mac telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Mac og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Mac, som du kan benytte. Vores dygtige teknikere her reparerer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din Mac eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

Relaterede reparationer:

MacBook Reparation.

Du kan finde den rette reparations pris på din MacBook vha. af enten Model-id eller Model-nr.

Macbook Air 11-insh reparation

11-inch MacBook Air

(årgang 2010 – early 2015)

Macbook Air 13-insh reparation

13-inch MacBook Air

(årgang 2010 – early 2015)

Macbook Pro reparation

MacBook Pro

(årgang 2009 – early 2012)

Macbook Pro Retina reparation

MacBook Pro Retina

(årgang 2012 – early 2015)