Motorola Reparation Aarhus

Motorola reparation
Motorola reparationsprisliste 
MODELKOMPLET (Glas+Lcd)
Motorola Moto G (1st)800 DKK
Motorola Moto G (2nd)800 DKK
Motorola Moto G (3rd)1000 DKK
Motorola Moto X (1st)800 DKK
Motorola Moto X (2nd)1500 DKK
Motorola Moto X Style1500 DKK
Motorola Nexus 62000 DKK

Motorola reparation Aarhus

Har du brug for at få repareret din Motorola? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med Motorola reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Motorola på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste Motorola reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Motorola reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Motorola telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Motorola og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Motorola, som du kan benytte. Vores dygtige teknikere her reparerer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din Motorola eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..