Samsung Galaxy Tab Pro Reparation

Samsung Galaxy Tab Pro reparation
Samsung Galaxy Tab Pro reparationsprisliste 
Pro 8.4" Komplet Skærm udskiftning SM-T320 Wi-Fi1600 kr.
Pro 8.4" Komplet Skærm udskiftning SM-T325 4G/Wi-Fi1600 kr.
Pro 10.1" Komplet Skærm udskiftning SM-T520 Wi-Fi1600 kr.
Pro 10.1" Komplet Skærm udskiftning SM-T525 4G/Wi-Fi1600 kr.
Pro 12.2" Komplet Skærm udskiftning SM-T900 Wi-Fi2100 kr.
Pro 12.2" Komplet Skærm udskiftning SM-T905 4G/Wi-Fi2200 kr.

Har du brug for at få repareret din Samsung Galaxy Tab Pro? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med Samsung Galaxy Tab Pro reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din Samsung Galaxy Tab Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste Samsung Galaxy Tab Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din Samsung Galaxy Tab Pro reparation, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din Samsung Galaxy Tab Pro telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din Samsung Galaxy Tab Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret Samsung Galaxy Tab Pro, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din Samsung Galaxy Tab Pro eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

RELATEREDE REPARATIONER: