...

  Huawei Andre Modeller Reparation Aarhus

Huawei reparation Aarhus

Har du brug for at få repareret din huawei ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med huawei reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din huawei på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste huawei reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din huawei reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din huawei og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret huawei , som du kan benytte. Vores dygtige teknikere her reparerer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din mobil eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

 

Du kan sende din enhed til os..

ModellerSkærm udskiftning prisBatteri udskiftning prisBagcover udskiftning prisKameraglas udskiftning prisLadestik udskiftning pris
Huawei Ascend P7 Reparation750 KR.500 KR.500 KR.400 Kr.500 KR.
Huawei Ascend P6 V600 KR.500 KR.500 KR.400 Kr.500 KR.
Huawei Ascend Y550 Reparation600 KR.500 KR.500 KR.400 Kr.500 KR.
Huawei Nexus 6P Reparation900 KR.500 KR.500 KR.400 Kr.500 KR.
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.