...

  LG G Serie Reparation Aarhus

LG reparation Aarhus

Har du brug for at få repareret din LG? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med LG reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din LG på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste LG reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din LG reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din LG telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din LG og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret LG, som du kan benytte. Vores dygtige teknikere her reparerer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din LG eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

ModellerGlasLCDLCD + GlasBagcover
LG G5800 DKK-1250 DKK-
LG G4800 DKK-1250 DKK-
LG G3800 DKK-1250 DKK-
LG G2800 DKK-1100 DKK300 DKK
LG G2 Mini700 DKK900 DKK--
LG G Flex 2--1700 DKK-
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.