Slide Mobilreparation

  iPhone 8-SE (2020) reparation

iPhone 8 SE (2020)
reparation
PrisReparationstid
iPhone 8 Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 8 skærm udskiftning (Original kvalitet)-TILBUD750 DKK.30 min.
iPhone 8 skærm udskiftning-TILBUD500 DKK.30 min.
iPhone 8 bagglas udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 batteri udskiftning (Original kvalitet)-TILBUD350 DKK.15 min.
iPhone 8 ladestik udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 frontkamera udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 bagkamera udskiftning (Original kvalitet)750 DKK.30 min.
iPhone 8 Bagkameraglas udskiftning750 DKK.30 min.
iPhone 8 homeknap udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 tænd/sluk-knap udskiftning (Original kvalitet)750 DKK.30 min.
iPhone 8 ørehøjtaler udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 musikhøjtaler udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 vibrator udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 mikrofon udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 volumknapen udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 bundkort reparation700 DKK.
iPhone 8 vandskade reparation700 DKK.
iPhone 8 backlight reparation700 DKK.
Panserglas Full Fit med montering200 DKK.5 min.
Bagcover panserglas200 DKK.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 8 ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 8 reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 8 på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 25 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 8 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 8 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 8 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 8 eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+