...

  iPhone 8-SE (2020) reparation

iPhone 8 SE (2020) reparationPrisReparationstid
iPhone 8 Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 8 skærm udskiftning-TILBUD400 DKK.30 min.
iPhone 8 skærm udskiftning (Original kvalitet)-TILBUD550 DKK.30 min.
iPhone 8 bagglas udskiftning (Original kvalitet)500 DKK.30 min.
iPhone 8 batteri udskiftning (Original kvalitet)-TILBUD400 DKK.15 min.
iPhone 8 ladestik udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 frontkamera udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 bagkamera udskiftning (Original kvalitet)550 DKK.30 min.
iPhone 8 Bagkameraglas udskiftning400 DKK.30 min.
iPhone 8 homeknap udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 tænd/sluk-knap udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 ørehøjtaler udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 musikhøjtaler udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 vibrator udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 mikrofon udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 volumknapen udskiftning (Original kvalitet)400 DKK.30 min.
iPhone 8 bundkort reparation700 DKK.
iPhone 8 vandskade reparation700 DKK.
iPhone 8 backlight reparation700 DKK.
Skærmbeskyttelse fuld med montering200 DKK.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 8 ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 8 reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 8 på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 25 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 8 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 8 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 8 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 8 eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.