iPhone 6S Plus Reparation

iPhone 6s plus reparation
iPhone 6S Plus reparationsprisliste Reparationstid
iPhone 6S Plus Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 6S Plus glas udskiftning-TILBUD600 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus glas udskiftning -Original kvalitet-TILBUD750 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Batteri udskiftning-TILBUD400 DKK.15 min.
iPhone 6S Plus Ladestik udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Frontkamera udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Bagkamera udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Bagkameraglas udskiftning400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Homeknap udskiftning )400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Tænd/sluk-knap udskiftning 500 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Ørehøjtaler udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Musikhøjtaler udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Mikrofon udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Volumeknap udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Vibrator udskiftning 400 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Bagcover udskiftning 1000 DKK.30 min.
iPhone 6S Plus Bundkort reparation600 DKK.
iPhone 6S Plus Vandskade reparation600 DKK.
iPhone 6S Plus Backlight reparation600 DKK.
Beskyttelsesglas125 DKK.5 min.
Bagcover Beskyttelsesglas250 DKK.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 6S Plus? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 6S Plus reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 6S Plus på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 15 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 6S Plus reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 6S Plus telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 6S Plus og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 6S Plus eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION