...

iPod Nano 6G

iPod Nano 6G reparationsprislisteReparationstid
iPod Nano 6G Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPod Nano 6G komplet skærm udskiftning.600 DKK.30 min.

iPod Nano 6G Reparation

Har du brug for at få repareret din iPod Nano 6G ? Er skærmen itu? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPod Nano 6G reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPod Nano 6G på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPod reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPod 3G reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPod Nano 6G til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPod Nano 6G og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPod, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPod Nano 6G eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.