...

iPad Mini 1-2 Reparation

iPad mini reparation
iPad Mini reparationsprisliste
Diagnose (tjekke telefonen for fejl)GRATIS
iPad Mini Udskiftning af Glas- Oem Kvalitet750 DKK
iPad Mini Udskiftning af Glas A+ kvalitet500 DKK
iPad Mini Udskiftning af Batteri-Oem Kvalitet800 DKK
iPad Mini Udskiftning af Bagglas/komplet bagcover1000 DKK
iPad Mini Udskiftning af Home-knap800 DKK
iPad Mini Udskiftning af WIFI-Antenne800 DKK
iPad Mini Udskiftning af Ladestik 800 DKK
iPad Mini Udskiftning af Højtaler 800 DKK
iPad Mini Udskiftning af Volume/Lydløs/Power-knap800 DKK
iPad Mini vanskade reparation 600 DKK

Har du brug for at få repareret din iPad Mini? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPad Mini reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPad Mini på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPad Mini reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPad Mini telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPad Mini og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPad Mini, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPad Mini eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Hvis du vil bevare din Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

RELATEREDE APPLE REPARATION

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.