...

  iPhone SE Reparation

iPhone se reparation
iPhone SE reparationsprislisteReparationstid
iPhone SE Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone SE glas udskiftning-original kvalitet-TILBUD400 DKK.15 min.
iPhone SE glas udskiftning-TILBUD 300 DKK15 min.
iPhone SE Batteri udskiftning-TILBUD300 DKK10 min.
iPhone SE Ladestik udskiftning300 DKK30 min.
iPhone SE Frontkamera udskiftning300 DKK30 min.
iPhone SE Bagkamera udskiftning 300 DKK30 min.
iPhone SE Home knap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone SE Tænd/sluk knap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone SE Ørehøjtaler udskiftning 300 DKK30 min.
iPhone SE Musikhøjtaler udskiftning 300 DKK30 min.
iPhone SE Mikrofon udskiftning 300 DKK30 min.
iPhone SE Volumeknap udskiftning 300 DKK30 min.
iPhone SE Vibrator udskiftning300 DKK30 min.
iPhone SE Bagcover udskiftning 750 DKK30 min.
iPhone SE Bundkort reparation600 DKK
iPhone SE Vandskade udskiftning600 DKK.
iPhone SE Backlight udskiftning600 DKK.

Har du brug for at få repareret din iPhone SE? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone SE reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone SE på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone SE reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone SE telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone SE og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone SE eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.