...

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro ReparationslistePrisReparationstid
Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
Skærmbeskyttelse fuld med montering200 KR.5 min.
iPhone 13 Pro skærm udskiftning-In-Cell1500 KR.30 min.
iPhone 13 Pro skærm udskiftning-Refurbished2500 KR.30 min.
iPhone 13 Pro batteri udskiftning899 KR.30 min.
iPhone 13 Pro bagglas udskiftning1500 KR.60 min.
iPhone 13 Pro musikhøjtaler udskiftning899 KR.30 min.
iPhone 13 Pro vandskade reparation1250 KR.
iPhone 13 Pro bundkort reparation1500 KR.
iPhone 13 Pro vibrator udskiftning899 KR.60 min.
iPhone 13 Pro bagkamera udskiftning1500 KR.30 min.
iPhone 13 Pro Volumenknap udskiftning899 KR.60 min.
iPhone 13 Pro backlight reparation1500 KR.
iPhone 13 Pro Mikrofon udskiftning899 KR.30 min.
iPhone 13 Pro ørehøjtaler udskiftning899 KR.30 min.
iPhone 13 Pro tænd/sluk-knap udskiftning899 KR.60 min.
iPhone 13 Pro frontkamera udskiftning899 KR.30 min.
iPhone 13 Pro ladestik udskiftning899 KR.30 min.
iPhone 13 Pro Kameralinse undskiftning750 KR.60 min.

iPhone 13 Pro Reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone 13 Pro ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 13 Pro reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 13 Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 13 Pro reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 13 Pro telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 13 Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 13 Pro eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.