...

  iPhone 5S Reparation

iphone 5 reparation
iPhone 5S-SE reparationsprislisteReparationstid
iPhone 5S Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 5S Skærm udskiftning- Original kvalitet-TILBUD400 DKK30 min.
iPhone 5S Skærm udskiftning-TILBUD300 DKK30 min.
iPhone 5S Batteri udskiftning-TILBUD300 DKK15 min.
iPhone 5S Ladestik udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Frontkamera udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Bagkamera udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Homeknap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Tænd/sluk-knap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Ørehøjtaler udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Musikhøjtaler udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Mikrofon udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Volumeknap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Backlight reparation600 DKK
iPhone 5S Vandskade reparation600 DKK
iPhone 5S Vibrator udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 5S Bagcover udskiftning500 DKK30 min.
iPhone 5S Bundkort reparation600 DKK
Skærmbeskyttelse med montering125 kr.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 5S? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 5S reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 5S på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 15 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 5S reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 5S telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 5S og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 5S eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Hvis du vil bevare din Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.