fbpx

  iPad 3 Reparation

iPad 3 reparation
iPad 3 reparationsprisliste
Diagnose (tjekke telefonen for fejl)GRATIS
Udskiftning af Glas (Kopi)500 DKK
Udskiftning af Glas (Original kvalitet)600 DKK
Udskiftning af Bagglas / komplet bagcover800 DKK
Udskiftning af Home-knap600 DKK
Udskiftning af WIFI-Antenne800 DKK
Udskiftning af Ladestik 800 DKK
Udskiftning af Højtaler 800 DKK
Udskiftning af Volume/Lydløs/Power-knap800 DKK
Udskiftning af Batteri1000 DKK
Udskiftning af 3G-Antenne800 DKK
Udskiftning af Bluetooth-Antenne800 DKK

Har du brug for at få repareret din iPad 3? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPad 3 reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPad 3 på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPad 3 reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPad 3 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPad 3 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPad 3 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPad 3, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPad 3 eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Hvis du vil bevare din Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

RELATEREDE APPLE REPARATION