...

iPod 5G

iPod 5G reparationsprislisteReparationstid
iPod 5G Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPod 5G komplet skærm udskiftning.800 DKK. 30 min.

iPod 5G Reparation

Har du brug for at få repareret din iPod 5G ? Er skærmen itu? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPod 5G reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPod 5G på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPod reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPod 5G reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPod 5G til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPod 5G og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPod, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPod 5G eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.