fbpx

iPad Pro 10,5″ Reparation

iPad Pro 10,5" (A1701-A1709) Reparationsprisliste
DiagnoseGRATIS
iPad Pro 10,5 udskiftning af glas (Original kvalitet)1600 DKK
iPad Pro 10,5 udskiftning af batteri1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af jackstik1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af 3G/4G-antenne1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af wifi-antenne1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af ladestik1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af højtaler 1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af volume/lydløs/power-knap1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af home-knap1400 DKK.
iPad Pro 10,5 udskiftning af bluetooth-antenne1400 DKK.
iPad Pro 10,5 Software Opdatering300 DKK
iPad Pro 10,5 Skærmbeskyttelse fuld med montering250 kr.

Har du brug for at få repareret din iPad Pro? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPad Pro reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPad Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPad Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPad Pro reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPad Pro tablet til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPad Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPad Pro, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPad Pro eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Hvis du vil bevare din Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

RELATEREDE APPLE REPARATION