iPhone XR

iPhone X Reparation
iPhone XR reparationsprisliste Reparationstid
iPhone XR Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone XR skærm udskiftning. (Grade A Kvalitet)1500 DKK. 60 min.
iPhone XR skærm udskiftning.OEM (Original Kvalitet)1800 DKK.60 min.
iPhone XR batteri udskiftning700 DKK.15 min.
iPhone XR komplet bagcover udskiftning2200 DKK.60 min.
iPhone XR ladestik udskiftning750 DKK.30 min.
iPhone XR frontkamera udskiftning 750 DKK.30 min.
iPhone XR bagkamera udskiftning 750 DKK.30 min.
iPhone XR tænd/sluk-knap udskiftning 750 DKK.60 min.
iPhone XR ørehøjtaler udskiftning 750 DKK.30 min.
iPhone XR musikhøjtaler udskiftning 750 DKK.30 min.
iPhone XR Mikrofon udskiftning 750 DKK.30 min.
iPhone XR Volumenknap udskiftning 750 DKK.60 min.
iPhone XR vibrator udskiftning750 DKK.60 min.
iPhone XR bundkort reparation999 DKK.
iPhone XR vandskade reparation999 DKK.
iPhone XR backlight reparation999 DKK.
Panserglas 125 DKK.5 min.

iPhone XR Reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone XR ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone XR reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone XR på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone XR reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone XR telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone XR og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone XR eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+