iPhone 6 Reparation

iPhone 6 reparation
iPhone 6 reparationsprisliste Reparationstid
iPhone 6 Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 6 Skærm udskiftning-(A+kvalitet)TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6 Skærm udskiftning-Original kvalitet-TILBUD 450 DKK.15 min.
iPhone 6 Batteri udskiftning (High Capacity)-TILBUD350 DKK10 min.
iPhone 6 Ørehøjtaler udskiftning -TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6 Ladestik udskiftning -TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6 Frontkamera udskiftning -TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6 bagkameraglas udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Bagkamera udskiftning -TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6 Homeknap udskiftning-TILBUD 350 DKK10 min.
iPhone 6 Tænd/sluk-knap udskiftning 400 DKK30 min.
iPhone 6 Musikhøjtaler udskiftning 350 DKK30 min.
iPhone 6 Mikrofon udskiftning 350 DKK30 min.
iPhone 6 Volumeknap udskiftning 350 DKK30 min.
iPhone 6 Vibrator udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Bagcover udskiftning900 DKK30 min.
iPhone 6 Bundkort reparation600 DKK
iPhone 6 Vandskade reparation600 DKK
iPhone 6 Backlight reparation600 DKK
Beskyttelsesglas125 DKK5 min.
Bagcover Beskyttelsesglas250 DKK5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 6 ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 6 reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 6 på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 15 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 6 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 6 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 6 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 6 eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Hvis du vil bevare din Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION