iPad Pro 11″ Reparation

iPad Pro 11" reparationsprisliste
DiagnoseGRATIS
Express diagnose (1-Arbejdsdag)200 DKK
Udskiftning af glas (Original kvalitet)4500 DKK
Udskiftning af batteri1400 DKK
Udskiftning af Jackstik
Udskiftning af 3G/4G-Antenne
Udskiftning af WiFi-Antenne
Udskiftning af Ladestik
Udskiftning af Højtaler
Udskiftning af Volume/Lydløs/Power-knap
Udskiftning af Home-knap
Udskiftning af Bluetooth-Antenne
Software Opdatering300 DKK

Har du brug for at få repareret din iPad Pro? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPad Pro reparation og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPad Pro på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPad Pro reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPad Pro reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPad Pro tablet til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPad Pro og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPad Pro, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPad Pro eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Hvis du vil bevare din Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Du kan sende din enhed til os..

RELATEREDE APPLE REPARATION