iPhone 7 Plus Reparation

iPhone 7 Plus reparation
iPhone 7 PLUS reparationsprisliste Reparationstid
Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 7 PLUS glas udskiftning.(A+Kvalitet) TILBUD750 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS glas udskiftning-Original-TILBUD900 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS batteri udskiftning-(High Capacity)TILBUD400 DKK15 min.
iPhone 7 PLUS ladestik udskiftning-TILBUD500 DKK.30 min.
iPhone 7 PLUS frontkamera udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS bagkamera udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS Bagkameraglas udskiftning750 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS
homeknap udskiftning
500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS
tænd/sluk-knap udskiftning
750 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS ørehøjtaler udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS musikhøjtaler udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS Mikrofon udskiftning500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS Volumeknap udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS
vibrator udskiftning
500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS
bagcover udskiftning
1500 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS
bundkort reparation
700 DKK
iPhone 7 PLUS vandskade Reparation700 DKK
iPhone 7 PLUS
backlight reparation
700 DKK
Beskyttelsesglas125 DKK.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone  7 Plus? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 7 Plus reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 7 Plus på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 7 Plus reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 7 Plus telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 7 Plus og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 7 Plus eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION