...

  iPhone 7 Plus Reparation

iPhone 7 Plus reparation
iPhone 7 PLUS reparationPrisReparationstid
Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 7 PLUS skærm udskiftning. A+Kvalitet-TILBUD450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS skærm udskiftning-Original-TILBUD650 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS batteri udskiftning-Original Kapacitet TILBUD450 DKK15 min.
iPhone 7 PLUS ladestik udskiftning-TILBUD450 DKK.30 min.
iPhone 7 PLUS homeknap udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS frontkamera udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS tænd/sluk-knap udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS bagkamera udskiftning650 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS Bagkameraglas udskiftning250 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS ørehøjtaler udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS musikhøjtaler udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS Mikrofon udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS Volumeknap udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS vibrator udskiftning450 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS bagcover udskiftning650 DKK30 min.
iPhone 7 PLUS vandskade Reparation700 DKK
iPhone 7 PLUS backlight reparation700 DKK
iPhone 7 PLUS bundkort reparation700 DKK
Skærmbeskyttelse fuld med montering250 kr.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone  7 Plus? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 7 Plus reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 7 Plus på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 7 Plus reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 7 Plus telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 7 Plus og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 7 Plus eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.