...

  iPhone 8 Plus Reparation

iphone 8 plus
iPhone 8 Plus reparationPrisReparationstid
iPhone 8 Plus Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 8 Plus skærm udskiftning- (GRADE A+)-TILBUD450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus skærm udskiftning-original kvalitet-TILBUD699 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus batteri udskiftning-original kapacitet450 DKK.15 min.
iPhone 8 Plus bagcover glas udskiftning650 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus ladestik udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus vandskade reparation450 DKK.
iPhone 8 Plus volumeknap udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus frontkamera udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus bagkamera udskiftning650 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus bagkameraglas udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus homeknap udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus tænd/sluk-knap udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus ørehøjtaler udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus musikhøjtaler udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus mikrofon udskiftning450 DKK.30 min.
iPhone 8 Plus backlight reparation800 DKK.
iPhone 8 Plus bundkort reparation800 DKK.
iPhone 8 Plus vibrator udskiftning450 DKK.30 min.
Skærmbeskyttelse fuld med montering200 DKK.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 8 Plus ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 8 Plus reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 8 Plus på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 8 Plus reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 8 Plus telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 8 Plus og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 8 Plus  eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

+

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.