...

  iPhone 7 Reparation

iPhone 7 reparation
iPhone 7 reparationPrisReparationstid
Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 7 skærm udskiftning.(A+Kvalitet) TILBUD400 DKK30 min.
iPhone 7 skærm udskiftning-Original-TILBUD550 DKK30 min.
iPhone 7 batteri udskiftning-Original Kapacitet400 DKK15 min.
iPhone 7 ladestik udskiftning-TILBUD400 DKK30 min.
iPhone 7 frontkamera udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 bagkamera udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 Bagkameraglas udskiftning250 DKK30 min.
iPhone 7 homeknap udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 tænd/sluk-knap udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 ørehøjtaler udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 musikhøjtaler udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 Mikrofon udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 Volumeknap udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 vibrator udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 7 bagcover udskiftning650 DKK60 min.
iPhone 7 bundkort reparation700 DKK
iPhone 7 vandskade reparation700 DKK
iPhone 7 backlight reparation700 DKK
Skærmbeskyttelse fuld med montering200 DKK.5 min.

Er dit glas gået i stykker og har du brug for at få din iPhone 7 glas repareret ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 7 reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 7 glas på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 7 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 7 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 7 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 7 eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.