iPhone 7 Reparation

iPhone 7 reparation
iPhone 7 reparationPrisReparationstid
Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 7 glas udskiftning-Original-TILBUD600 DKK30 min.
iPhone 7 glas udskiftning.(A+Kvalitet) TILBUD450 DKK30 min.
iPhone 7 batteri udskiftning-Original Kapacitet350 DKK15 min.
iPhone 7 ladestik udskiftning-TILBUD400 DKK.30 min.
iPhone 7 frontkamera udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 bagkamera udskiftning 750 DKK30 min.
iPhone 7 Bagkameraglas udskiftning500 DKK30 min.
iPhone 7 homeknap udskiftning500 DKK30 min.
iPhone 7 tænd/sluk-knap udskiftning 750 DKK30 min.
iPhone 7 ørehøjtaler udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 musikhøjtaler udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 Mikrofon udskiftning500 DKK30 min.
iPhone 7 Volumeknap udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 vibrator udskiftning 500 DKK30 min.
iPhone 7 bagcover udskiftning 750 DKK30 min.
iPhone 7 bundkort reparation700 DKK
iPhone 7 vandskade Reparation700 DKK
iPhone 7 backlight reparation700 DKK
Panserglas Full Fit med montering200 DKK.5 min.

Er dit glas gået i stykker og har du brug for at få din iPhone 7 glas repareret ? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 7 reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 7 glas på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 45 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 7 reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 7 telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 7 og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 7 eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Nogle opdateringer kan forårsag at din enhed efterfølgende ikke virker optimalt med kopiskærm og vores garanti dækker ikke længere. Hvis du vil bevare din 2 års Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION