iPhone 6 Plus Reparation

iPhone 6s plus reparation
iPhone 6 Plus reparationsprisliste Reparationstid
iPhone 6 Plus Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 6 Plus glas udskiftning-TILBUD400 DKK15 min.
iPhone 6 Plus glas udskiftning-original kvalitet-TILBUD500 DKK15 min.
iPhone 6 Plus Batteri udskiftning-TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6 Plus Ladestik udskiftning-TILBUD350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Frontkamera udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Bagkamera udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus bagkameraglas udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Homeknap udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Tænd/sluk-knap udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Ørehøjtaler udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Musikhøjtaler udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Mikrofon udskiftning 350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Volumeknap udskiftning 350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Vibrator udskiftning350 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Bagcover udskiftning900 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Bundkort reparation600 DKK
iPhone 6 Plus Vandskade reparation600 DKK
iPhone 6 Plus Backlight reparation600 DKK
Beskyttelsesglas125 DKK5 min.
Bagcover Beskyttelsesglas250 DKK5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 6 Plus? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 6 Plus reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 6 Plus på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 15 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 6 Plus reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 6 Plus telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 6 Plus og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 6 Plus eller kontakt os på mail.

Vi bruger den højeste kvalitet på reservedele på skærme, men Apple godkender stadigvæk ikke garantien på din enhed. Hvis du vil bevare din Apple-garanti, så vælg originale dele i vores butik.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION