...

  iPhone 6 Plus Reparation

iPhone 6s plus reparation
iPhone 6 Plus reparationPrisReparationstid
iPhone 6 Plus Diagnose (tjekke for fejl)GRATIS5-30 min.
iPhone 6 Plus skærm udskiftning-original kvalitet-TILBUD500 DKK15 min.
iPhone 6 Plus skærm udskiftning-TILBUD350 DKK15 min.
iPhone 6 Plus Batteri udskiftning-TILBUD300 DKK15 min.
iPhone 6 Plus Ladestik udskiftning-TILBUD300 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Frontkamera udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Bagkamera udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 6 Plus bagkameraglas udskiftning250 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Homeknap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Tænd/sluk-knap udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Ørehøjtaler udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Musikhøjtaler udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Mikrofon udskiftning400 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Volumeknap udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Vibrator udskiftning300 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Bagcover udskiftning500 DKK30 min.
iPhone 6 Plus Bundkort reparation600 DKK
iPhone 6 Plus Vandskade reparation600 DKK
iPhone 6 Plus Backlight reparation600 DKK
Almindelig Beskyttelsesglas med montering125 DKK5 min.
Skærmbeskyttelse fuld med montering200 DKK.5 min.

Har du brug for at få repareret din iPhone 6 Plus? Er skærmen itu eller kan den ikke holde batteri? Så kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone. Vi har stor erfaring med iPhone 6 Plus reparationer og yder hurtig og god service.

Vi reparerer din iPhone 6 Plus på vores eget værksted i Aarhus og benytter reservedele af højeste kvalitet. Du kan komme forbi vores butik med walk-in service i Aarhus i Skejby centret og få lavet de fleste iPhone reparationer inden for 15 minutter. Du skal blot være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på din iPhone 6 Plus reparationen, inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat eller telefon og få en præcis tid og status på reparationen.

Hvis du bor langt væk, kan du sende din iPhone 6 Plus telefon til os og vi sender den retur og repareret samme dag.

Vi tilbyder en professionel reparation af din iPhone 6 Plus og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte. Vi reparer alle skader.

Ring til os for tilbud på reparation af din iPhone 6 Plus eller kontakt os på mail.

Følg os på Facebook.

Vigtigt:

Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi, at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

RELATEREDE APPLE REPARATION

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.