...

  Om Repphone

Skulle din mobil telefon være gået i stykker, kan du altid få et godt tilbud på reparation hos Repphone.dk. Vi har stor erfaring med mobil reparationer og yder hurtig og god service.

Repphone laver professionelt  mobilreparationsarbejde på værksted i Aarhus. Vi benytter en samlet fabriksenhed af højeste kvalitet.

Du kan sende din mobil telefon til os og vi vil sende den retur repararet samme dag. Kom forbi vores walk in service i Arhus N i (Skejby centret) og få den repareret inden for 30 minutter.

Hvis du ønsker at møde op i vores walk in service i Arhus N , skal du være opmærksom på, at der muligvis kan forekomme ventetid, og at enkelte reservedele i visse tilfælde kan være udsolgte grundet stor efterspørgsel. Hvis du ønsker at få en præcis tid på reparationen inden du ankommer i butikken, kan du kontakte vores kundeservice på Livechat og få en præcis tid og status på reparationen.

Walk-in Service

Vi reparerer din mobil hurtigt og effektivt

Står du i den meget uheldige situation, at du har tabt din mobil eller er den gået i stykker på anden vis? Så skal du ikke fortvivle, for der er hjælp at hente. Hos Repphone står vi altid klar til at hjælpe dig med din beskadigede telefon. Vi tilbyder en professionel reparation af din telefon og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får den retur – repareret og klar til brug!

Hos Repphone brænder vi for det, vi laver. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af reparationen eller standarden af de reservedele, som vi benytter. Vores mål er at sikre dig en god oplevelse og naturligvis en fejlfrit repareret iPhone, som du kan benytte efter bare 30 minutter i vores hænder. Vi reparer alle skader, inkl. de typiske:

Ring til os for tilbud på reparation af din mobil
For orginale dele, kontakt vores butik pr. telefon eller mail.

Vigtigt:
Hvis det er muligt at tage en back-up af din enheds data, anbefaler vi at du gør dette inden du sender enheden ind til reparation.

Kvalitetsprodukter

Den billigste pris

24 mdr. garanti

Walk-in service

Originale reservedele

Gratis parkering

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.